Pozvánka na 2. setkání Klubu vařících manažerů, rybí speciál

Publikováno: 14.06.2013 23:15 | Michal Novák, PR
kvm2

Rybí říše je neuvěřitelně pestrá a rozmanitá, stejně jako chuti a možnosti zpracování rybích pokrmů. Ryby patří na stůl gurmána už tradičně – a je dobře vědět, jak na ně, protože jejich zpracování může někdy být náročné i trochu choulostivé. Ale výsledek pak stojí za to! Jak s rybami správně nakládat, jak je dobře vybrat a připravit, jak a s čím je sníst a čím je zapít – to všechno se dozvíte na našem dalším setkání KVM.

Sejdeme se ve středu 19. června 2013 ve Škole vaření Cocina Rivero, Soukenická 23, 110 00 Praha 1, a to v 19 hodin.

S sebou vezměte jako minule dobrou náladu a kulinářké nadšení, o všchno ostatní se postaráme my. Menu, které právě připravujeme, bude brzy zveřejněno na www.varicimanazeri.cz. Cena setkání je 1950,- Kč a přihlásit se můžete na info@varicimanazeri.cz.

Hodnocení článku:



Komentáře

Karel Hynek Mácha, české poezie pán Karel Hynek Mácha, české poezie pán Je skvělé, když víte, že Máj je lyricko-epická báseň a poprvé vyšel v roce 1836. Je ohromné, když se s někým můžete podělit... Předchozí článek Jak být fit až do cíle v životě i sportu Jak být fit až do cíle v životě i sportu Léčit. Slovo, které RNDr. Josef Šmarda pokládá za základ úspěchu světového zdravotnictví, a které přesto ve slovnících těch... Další článek

Víte o něčem, co by zajímalo i další naše čtenáře? Pošlete tip redakci!